Ι.Μ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Την μεσημβρίαν της Δευτέρας, 2ας/15ης Μαίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ μεθ’ ομάδος κληρικών της Μητροπόλεως αυτού επεσκέφθη το Πατριαρχείον.

Εις το πλαίσιον της επισκέψεως ταύτης ο Μακαριώτατος Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος απένειμεν εις τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Καισαριανής την τιμητικήν διάκρισιν του Ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου, εις αναγνώρισιν της αφωσιωμένης ιερατικής και αρχιερατικής διακονίας αυτού εις την Εκκλησίαν, την Αρχιγραμματείαν της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον μακαριστόν Αρχιεπίσκοπον Αθηνών κ. Χριστόδουλον, την φιλανθρωπίαν και άλλας ποικίλας διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και της στενής συνεργασίας αυτού και της συμπαραστάσεως προς τα Πανάγια Προσκυνήματα και το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων.

Συγκεκινημένος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής ηυχαρίστησε τον Μακαριώτατον και επήνεσεν Αυτόν διά την σοφήν οιακοστροφίαν της Εκκλησίας Ιεροσολύμων προς όφελος της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος, των Χριστιανών της Αγίας Γης και της εν Χριστώ ενότητος των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.