Άσπρη... μέρα είδαν τα χωριά της Κασσάνδρας, καθώς από χθες το βράδυ χιονίζει, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της χερσονήσου.

Από τις 9 περίπου χθες το βράδυ υπήρξε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ωστόσο η ΔΕΗ έβαλε στην… κατάψυξη 7 χωριά της Κασσάνδρας.

Μέχρι τώρα -09.30 το πρωί – δεν έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και οι κάτοικοι της Κασσάνδρειας της Καλάνδρας, της Φούρκας, του Πευκοχωρίου, του Παλιουρίου, του Πολυχρόνου και της Νέας Σκιώνης παρά τις διαμαρτυρίες, συμπληρώνουν ένα 12ωρο χωρίς ρεύμα…

Στο μεταξύ ο Δήμος Κασσάνδρας επιχειρεί από νωρίς το πρωί να καθαρίσει τους δρόμους από το χιόνι και να επανέλθει η κυκλοφορία στις κοινότητες της Κασσάνδρας, ωστόσο μέσα στην Κασσάνδρεια η εικόνα είναι αποκαρδιωτική…

Με δυσκολία γινόταν νωρίς το πρωί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Ν.Μουδανιών και απαιτούνταν αλυσίδες, καθώς το χιόνι σε πολλά σημεία ξεπερνούσε τα 15 εκατοστά. Μηχανήματα της Περιφέρειας ξεκίνησαν τον αποχιονισμό, ωστόσο μέχρι τις 15:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων πάνω από 3,5 τόνους.

Κλειστοί δρόμοι: 

Στην Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών, από 32ο έως 61ο χλμ.

Επ.Ο. Νέων Μουδανιών-Κασσάνδρας, από 1ο έως 24ο χλμ.

Επ.Ο. Νέων Μουδανιών-Παλιουρίου και Νέων Μουδανιών-Κυκλώματος Κασσάνδρας.

Επ. Ο. Παλιουρίου-Νέας Σκιώνης.

Διεκόπηκαν οι συγκοινωνίες στο Άγιο Όρος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.