ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ: Βροχές και κρύο φέρνει ο καιρός αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Συγκεκριμένα αναμένουμε στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κυρίως από το απόγευμα, με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες και από το απόγευμα στα υπόλοιπα, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών χιονοπτώσεων στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες στα νότια.

Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το απόγευμα, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το μεσημέρι και μετά με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και από το βράδυ στην Πελοπόννησο, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Καιρός: Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΑΤΤΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 13 Ιανουαρίου

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.