Δίνουμε περισσότερο χώρο, (κρατώντας απόσταση ασφαλείας) στους ποδηλάτες, τους μοτοσυκλετιστές και γενικά σε ογκώδη οχήματα καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορεί να τους παρασύρουν ευκολότερα και να παρεκκλίνουν της πορείας τους.

Για καλό και για κακό λοιπόν κυρίως στις περιοχές με τις πορφυρές αποχρώσεις στον χάρτη:

Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα, στύλους, διαφημιστικές πινακίδες-επιγραφές κλπ.

Οδηγούμε με μειωμένη ταχύτητα γιατί οι ριπές του ανέμου που εισέρχονται κάτω από το αυτοκίνητο μπορεί να δυσκολέψουν το φρενάρισμα και κατά συνέπεια τον έλεγχο του οχήματος.

Στην περίπτωση που είναι να περάσουμε από γέφυρες, τα μάτια μας δεκατέσσερα στα αυτοκίνητα που τραβάνε τροχοσπιτο ή οτιδήποτε άλλο!

Όταν είναι να προσπεράσουμε φορτηγά ή λεωφορεία κλπ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με το που θα το προσπεράσουμε, οι ριπές του αέρα μπορεί και να μας ξαφνιάσουν δυσάρεστα γιαυτό και κρατάμε γερά το τιμόνι!

Για σφοδρούς νοτιάδες στις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές σήμερα Δευτέρα (08/02) προειδοποιεί ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/2!

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 60-70 χλ/ώρα (8-9 ΜΠΟΦΟΡ) ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.