ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ : Ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, φέρνοντας και χιόνια στα ορεινά.

ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ χριστούγεννα: Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη κακοκαιρία θα καταφέρει να προσεγγίσει τη Δυτική Ελλάδα φέρνοντας την παρασκευή και το Σάββατο βροχές και καταιγίδες που θα φτάσουν μέχρι το Ανατολικό Αιγαίο.

Ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, φέρνοντας και χιόνια στα ορεινά.

ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ : Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει κάθε χρόνο στο Βόρειο Ημισφαίριο της Γης στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου (22 Δεκεμβρίου το 2019), οπότε παρατηρείται η μικρότερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του χειμώνα.

Αντίστροφα, στο Νότιο Ημισφαίριο παρατηρείται η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 22 Δεκεμβρίου : Όρος της αστρονομίας που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μία συγκεκριμένη στιγμή του έτους, όταν ο ήλιος βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση νοτίως του ισημερινού.

Ο ίδιος όρος χρησιμοποιείται και για να χαρακτηρίσει το αντίστοιχο σημείο από τη μεγαλύτερη δυνατή απόκλιση της εκλειπτικής από τον ουράνιο ισημερινό.

Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει κάθε χρόνο στο Βόρειο Ημισφαίριο της Γης στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου (22 Δεκεμβρίου το 2019), οπότε παρατηρείται η μικρότερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του χειμώνα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.