ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοανατολικά, καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 39 με 40 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 ενώ στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

ΕΜΥ Καιρός: Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 39 και κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός-ΕΜΥ: Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Από τις βραδινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά βόρειοι έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 και στην Κρήτη έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 40 και στα νησιά του Ιονίου έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.