ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Καταπέλτης ο παπα Νεκτάριος Βλάβης με νέο κείμενο σήμερα κατά της παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου και όσα είπε σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό της, επιθυμεί ωστόσο ο γάμος της να γίνει στην εκκλησία…

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ…» είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

Μιλώντας για την σύντροφό της: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο», απάντησε η Ντέμη Γεωργίου.

«Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο», πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, ενώ τέλος σχολίασε τη δήλωση του Νίκου Αναδιώτη ότι η μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου ήταν μια «θλιβερή μέρα».

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ:

΄΄Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή! Αυτή είναι δυστυχώς αδελφοί μου η παρακμή των σημερινών μέσων ενημέρωσης και των πρωινάδικων! Αφού δίνουν κάθε μέρα βήμα σε Βαλιανάτους και κάθε αντίχριστο στοιχείο, αφού έκαναν τη χειρότερη προπαγάνδα για το θέμα του Νόμου των Ομόφυλων ζευγαριών τώρα βγάζουν και κάθε ημι- σαλεμένη ΜΑΝΤΑΜ να μας λέει τις σοφίες της ότι δήθεν έχει μεγαλώσει στην Εκκλησία και αναρωτιέται γιατί να μην ντυθεί νύφη με την κοπέλα της (sic) στην Εκκλησία!

Έχει λαλήσει η κυρία – Χρειάζεται εξορκισμό! Ανάθεμα αν έχει πατήσει ποτέ στη ζωή της σε Ιερό Ναό.

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.