ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΗΜΕΡΑ: Εικόνες ντροπής έξω από την Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας - Κραυγή από Ιερείς και πιστούς στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για κολώνα της ΔΕΗ που είναι έτοιμη να πέσει πάνω στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Δραματική έκκληση στις τοπικές αρχές να αναλάβουν γρήγορα την αποκατάσταση της ζημιάς, πρόκειται για έναν ναό που καθημερινά προσέρχονται εκατοντάδες πιστοί και μπορεί να προκύψει σοβαρό ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ.

https://www.youtube.com/shorts/WYX9-Z7zyPY

@ekklisiaonline

Μεγάλο πρόβλημα με κολώνα της ΔΕΗ στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online – Εκκλησία Online

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία Εκκλησία (Ιερός Ναός) αφιερωμένες στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά Ιερά Παρεκκλήσια, Εκκλησάκια και Εικονοστάσια, επίσημα και αναγνωρισμένα από την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος.

Εκκλησίες Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Αττική
Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου
Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.