Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης λειτουργεί κέντρο εμβολιασμού στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Thornbury.

O εμβολιασμός θα γίνει από την Παρασκευή 27 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και θα .υπάρχουν ελληνόφωνοι γιατροί, καθώς και διερμηνείς στον χώρο, εάν οι ομογενείς επιθυμούν να ζητήσουν συμβουλές σχετικά με το εμβόλιο COVID-19 και για τυχόν ανησυχίες ασφάλειας που μπορεί να έχουν

Φώτο: Supplied

24 August 2021 3:32pm

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ) θα λειτουργήσει προσωρινό κέντρο εμβολιασμού στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Thornbury για να βοηθήσει την τοπική κοινότητα να εμβολιαστεί για τον COVID-19.

Η ΕΚΜ συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας για τη χορήγηση των εμβολίων COVID-19 από την Παρασκευή 27 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Η ΕΚΜ συνεργάζεται με τις υγειονομικές αρχές που θα χορηγούν τα κατάλληλα για την ηλικία εμβόλια για τον COVID-19 τόσο του Pfizer όσο και του AstraZeneca τις τέσσερις ημέρες. Τα εμβόλια θα γίνονται από νωρίς το πρωί και οι κρατήσεις γίνονται δεκτές ως αργά το απόγευμα.

Το Χολ της εκκλησίας διαθέτει αρκετό χώρο για έξι περίπτερα, με άφθονο πάρκινγκ στο δρόμο στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος της της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης OAM ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πρόταση της Κοινότητας λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που συνεργαζόμαστε με το Βικτωριανό Υπουργείο Υγείας για να φέρουμε τον εμβολιασμό πιο κοντά στους ανθρώπους και σε ένα οικείο περιβάλλον. Τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι δωρεάν, ασφαλή και εθελοντικά. Η επιλογή του εμβολιασμού βοηθά στην προστασία της οικογένειάς μας και της κοινότητάς μας».

Ο Ταμίας της Κοινότητας και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας της Αυστραλίας Επίκουρος Καθηγητής Μαρίνης Πιρπιρής δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία αυτή λέγοντας: «Ενθαρρύνω όλους στην ελληνική παροικία και στην περιοχή αυτή να εμβολιαστούν, καθώς θα σας κάνει ασφαλείς εσάς και την οικογένειά σας”.

Θα υπάρχουν ελληνόφωνοι γιατροί, καθώς και διερμηνείς στον χώρο, εάν οι άνθρωποι επιθυμούν να ζητήσουν συμβουλές σχετικά με το εμβόλιο COVID-19 και για τυχόν ανησυχίες ασφάλειας που μπορεί να έχουν.

Τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να φέρουν μαζί τους την οικογένεια και τους φίλους τους για να εμβολιαστούν.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

66 St DAVID STREET THORNBURY

Παρασκευή 27 έως Δευτέρα 30 Αυγούστου

9:00 π.μ. έως 6:30 μ.μ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.