Από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, το Τμήμα Ορθοδόξου Θεολογίας του Πατριάρχη Ιουστινιανού του Βουκουρεστίου θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα: Τουρισμός και θρησκευτική κληρονομιά.

Το πρόγραμμα του θα περιλαμβάνει συνεργασία με το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, η οποία θα παράσχει υποστήριξη από κάποιους εκπαιδευτικούς.

Ο Pr. Ştefan Buchiu, Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής στο Βουκουρέστι, εξήγησε ότι το πρόγραμμα έρχεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία έχει μια τεράστια κληρονομιά.

Το Μάστερ απευθύνεται σε κατόχους άδειας της σχολής μας και άλλες σχολές της θεολογίας στη χώρα που θέλουν να προετοιμαστούν για να γίνουν εσωτερικές ή εξωτερικές οδηγοί σε προσκύνηματα του Ρουμανικού Πατριαρχείου.

Επίσης, εκείνοι που θα αποφοιτήσουν αυτό το Μεταπτυχιακό προγραμμα θα έχουν τα προσόντα για να είναι υπεύθυνοι για μουσεία μέσα στην εκκλησία του μοναστηριού ή κέντρα επισκοπής σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο πατέρας Dean.

Η Εγγραφή για μεταπτυχιακές σπουδές άρχισε χθες και η γραπτή εξέταση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2017  ώρα 09:00. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Μια πραγματική καινοτομία που θα συμβάλει στην προστασία και διάδοση της Ορθόδοξης Πίστης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.