ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ : Κεφαλονιά LIVE: Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Γεράσιμο -Εκατοντάδες ξαπλώνουν κάτω από το λείψανο (ΦΩΤΟ).

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάζει αύριο, 20 Οκτωβρίου, η Κεφαλονιά, τον προστάτη της Άγιο Γεράσιμο.

Τόσο ο πανηγυρικός Εσπερινός (απόψε), όσο και η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί ζωντανά από το IΟΝΙΑΝ, το οποίο θα καλύψει τις εορταστικές εκδηλώσεις με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών – σχέσεων των Επτανησίων, που η σύγχρονη τεχνολογία του παρέχει τη δυνατότητα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι οι Κεφαλλονίτες, Θιακοί, Επτανήσιοι και απανταχού Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ στο YouTube «Ionian channel», μέσω web tv στη διεύθυνση ioniantv.gr καθώς και μέσα από τη σελίδα του σταθμού στο Facebook.

Δείτε ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ σε απευθείας σύνδεση με την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά, τις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας. Συγκεκριμένα:.

Κεφαλονιά LIVE: Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Γεράσιμο -Εκατοντάδες ξαπλώνουν κάτω από το λείψανο (ΦΩΤΟ)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.