Εορτή Αγίου Χαραλάμπους-Μητρόπολη Σύρου

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, του επιλεγομένου “Δημοτικιά” Ιουλίδος, οι εν Κέα κατοικούντες ετίμησαν σήμερα το πρωί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, Προστάτου και Πολιούχου της νήσου Κέας, ιερουγούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου και την παρουσία του Δημάρχου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, των Εκπαιδευτικών και μαθητών των Εκπαιδευτηρίων όλων των Βαθμίδων και πλήθους Κείων πιστών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, απευθυνόμενος προς τα παρόντα παιδιά, τόνισε ότι εκείνο που που έχει να πει ένος γέρων Άγιος προς τους νέους, είναι να μιλήσει για την αλήθεια, και μάλιστα για τη διαχρονική αλήθεια του Χριστού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, επηκολούθησε λιτάνευση της ιεράς εικόνος και τιμίων λειψάνων του Αγίου Χαραλάμπους προς την πλατεία Ηρώου, όπου ανεπέμφθη δέηση, και εν συνεχεία προς τον μονόχωρο Ναό του Αγίου Χαραλάμπος, όπου εγένετο η απόλυση.

Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα επισκεφθεί το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Καστριανής και αύριο το πρωί θα επισκεφθεί όλα τα Εκπαιδευτήρια της Κέας και θα μιλήσει με τους μαθητές.

Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο Η Κέα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.