ΚΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ: Αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ - Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου. Το ποσό των 66,3 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί σε 302.158 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 625.000 άτομα.

Πληρωμή του ΚΕΑ αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Σήμερα το Υπουργείο Εργασίας επισήμανε ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η αυριανή πληρωμή του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), αναμένεται να δοθεί ε 302.158 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 625.000 άτομα.

Το συνολικό ποσό που θα φθάσει η πληρωμή του ΚΕΑ αγγίζει τα 66.298.532,26 ευρώ.

Το ποσό του ΚΕΑ που θα πάρουν οι δικαιούχοι παραμένει σταθερό μέχρι τη συμπλήρωση έξι (6) μηνών και αφορά τις αιτήσεις που είναι εγκεκριμένες την 1 Νοεμβρίου.

Μπείτε τώρα στο keaprogram.gr για πληροφορίες.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.