ΚΕΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Το ποσό των 70.943.835,97 ευρώ θα καταβληθεί αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ως ΚΕΑ (Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης)σε 318.615 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 650.000 άτομα, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Οκτωβρίου 2018. Διαβάστε αναλυτικά ποιους αφορά.

Εδώ και λίγες ημέρες τα Κέντρα Κοινότητας εξέδωσαν έναν οδηγό, προκειμένου να βοηθήσουν τους πολίτες και να τους ενημερώσουν σχετικά με τις αλλαγές που ισχύουν σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Δ13/οικ./33475/1935/2018 Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Το ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 θα καταβληθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 – κριτήρια

Στο πολυπρόσωπο νοικοκυριό εντάσσονται:

φιλοξενούμενα άτομα ή φιλοξενούμενη οικογένεια, με την προϋπόθεση ότι η φιλοξενία είχε δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος

Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018, παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Να αναφερθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή για να λάβουν το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.