ΚΕΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Σε λίγες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, Κοινωνικό Εισόδημα αλληλεγγύης οι οποίες θα αφορούν 300.000 δικαιούχους που έχουν καταθέσει αίτηση ενώ η καταβολή ποσού θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ημερομηνία για τις πληρωμές ΚΕΑ ορίστηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019.

Την ημέρα αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις των οποίων εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και αφορούν το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει για τις πληρωμές να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή ενώ η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Αναλυτικά οι πληρωμές Ιανουαρίου 2019 σε δικαιούχους του ΚΕΑ:

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα για το 2019.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.