ΚΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, ποια θα είναι τα ποσά και πότε θα γίνουν οι πληρωμές. Η εγκεκριμένη αίτηση δύναται να τροποποιηθεί, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος αποκλειστικάγια τη διόρθωση των στοιχείων επικοινωνίας(τηλέφωνο,email), της διεύθυνσης κατοικίας, του αριθμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) ή των πεδίων διασύνδεσης με τις λοιπές κοινωνικές παροχές και υπηρεσίες.

Οι πληρωμές του ΚΕΑ αναμένεται να πραγματοποιηθούν με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Εκτός απροόπτου, στις 28 Ιανουαρίου θα πληρωθούν πάνω από 300.000 δικαιούχοι για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Ειδικότερα θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Οι δικαιούχοι αναμένεται να εισπράξουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Για τις πληρωμές ΚΕΑ, στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης οι δικαιούχοι καλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του ΚΕΑ (Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) σε περιπτώσεις βέβαια που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Διαβάστε αναλυτικά πως αναμένεται να ολοκληρωθούν οι πληρωμές στο πρόγραμμα ΚΕΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.