ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται γίνει η καταβολή της δόσης Δεκεμβρίου στους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ (keaprogram.gr). Σύμφωνα με πληροφορίες η πιθανότερη ημερομηνία καταβολής ορίζεται η 21 Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ότι το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα πληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Συνολικά θα δοθεί το ποσό των 66.298.532,26 ευρώ σε 302.158 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 625.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό όπως κάθε χρόνο και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Τι θα γίνει με κάρτα δικαιούχου

Τον μήνα Νοέμβριο, θα πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση όσοι δικαιούχοι είχαν υποβάλει τους μήνες Ιανουάριο – Απρίλιο 2018, ενώ να σημειώσουμε πως η κάρτα δύναται να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Για τις αιτήσεις που είναι εγκεκριμένες την 1 Νοεμβρίου, το ποσό του ΚΕΑ που θα πάρουν οι δικαιούχοι παραμένει σταθερό μέχρι τη συμπλήρωση έξι (6) μηνών και τα πεδία που αφορούν στα εισοδήματα, την περιουσία ή τη σύνθεση του νοικοκυριού δεν τροποποιούνται.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.