ΚΕΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Το Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, ΚΕΑ αναμένεται να πληρωθεί τη Δευτέρα 28 ή την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 οπότε και θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 ενώ η πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή. Διαβάστε αναλυτικά τα ποσά και τους δικαιούχους.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, με καταληκτική ημερομηνία την 28η και 29η Ιανουαρίου 2019.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης θα λάβουν για φέτος τα εξής ποσά:

Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.

Το ΚΕΑ συνδέεται με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης και η ένταξη στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η πληρωμή του ΚΕΑ 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου για Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.