ΚΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πληρωμή των δικαιούχων για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης - ΚΕΑ, των οποίων οι αιτήσεις ήταν εγκεκριμένες έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 ενώ οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Πιστώνεται σήμερα Δευτέρα το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 όπως είχε προγραμματιστεί για σήμερα 28 του μηνός και το ποσό των 63.128.428,80 ευρώ θα καταβληθεί σε 290.072 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 600.000 άτομα ενώ τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου καταβλήθηκαν οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς ενώ τη Δευτέρα 28/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 1ης Φεβρουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Προσοχή: Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου ΚΕΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ, οι δικαιούχοι δύνανται να απευθυνθούν στις τράπεζες για πληροφορίες επί της διαδικασίας.

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.