ΚΕΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα η πληρωμή για το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 σήμερα 25 Ιανουαρίου την ίδια μέρα που αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 μετά την απόφαση του ΕΦΚΑ να γίνει νωρίτερα η πληρωμή των φετινών συντάξεων στα ταμεία ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα ταμεία του δημοσίου.

Το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 πληρώνεται σε λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 θα καταβληθούν (αντί της 30ής Ιανουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς ενώ τη Δευτέρα 28/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 1ης Φεβρουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Στις 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το ΚΕΑ (Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) η οποία θα γίνει με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Να υπογραμμισθεί πως η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου ΚΕΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.