Κατσανιώτης: Ο έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει επίσης συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στα Ιεροσόλυμα θα μεταβεί, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, 22 Απριλίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, προκειμένου να παραστεί στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός που θα λάβει χώρα το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου, στον Ναό της Αναστάσεως.

Ο έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει επίσης συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως δήλωσε στο OPEN, θα γίνει κανονικά η παραλαβή του Αγίου Φωτός, από τον ίδιο, ο οποίος θα συνοδεύεται από μέλη της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής της Ορθοδοξίας και τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, πλην, όμως, η Τελεερτή υποδοχής του Αγίου Φωτός στην Αθήνα, επειδή η πανδημία δεν έχει εκλείψει ακόμη, θα είναι λιτή.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται γύρω στις 18:00 το Μεγάλο Σάββατο και από εκεί, θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.