ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : Ακόμα και για τα ψώνια των ημερών για το πασχαλινό τραπέζι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνουν «με ασφάλεια από την αγορά της γειτονιάς τους και όχι να πηγαίνουν σε άλλες περιοχές». Πηγή: Protagon.gr

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα», ο κ. Πέτσας σημείωσε σε δηλώσεις του Open, πως δεν προβλέπεται καμία τέτοια βεβαίωση μετακίνησης (στις κατ’ εξαίρεση δηλ. μετακινήσεις που προβλέπονται), αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας το κρίσιμο διήμερο του Μ.Σαββάτου – Κυριακής του Πάσχα.

«Δεν έχει αυτή τη στιγμή και δεν θα υπάρξει ούτε στο μέλλον πεδίο στο έντυπο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων, που να προβλέπει επίσκεψη στον φίλο, στον γείτονα ή στον συγγενή.

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : Ακολουθούμε μία από τις έξι επιλογές που υπάρχουν στο έντυπο όταν χρειάζεται να μετακινηθούμε, όπως για παράδειγμα στο φαρμακείο ή το σούπερ μάρκετ.

Επομένως, μένουμε στο σπίτι αυτές τις ημέρες. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε αυτό που κερδίσαμε με τόσο κόπο τις προηγούμενες εβδομάδες για να μπορέσουμε προς το τέλος του Απρίλη να είμαστε σε θέση να δούμε ένα σχέδιο, που θα ξεδιπλωθεί, μιας σταδιακής, μακρόσυρτης επανόδου στην κανονικότητα», ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : Τα σενάρια για το Πάσχα

Οπως είπε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες έχουν ανταποκριθεί στα μέτρα. «Αυτό πιστεύουμε ότι θα κάνουν και τώρα, έτσι ώστε να μην πετάξουμε ό,τι κερδίσαμε με τόσο κόπο.

Αρα», επανέλαβε, «μένουμε στο σπίτι μας και θα έχουμε όλο τον χρόνο να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα το επόμενο χρονικό διάστημα».

Ακόμα και για τα ψώνια των ημερών για το πασχαλινό τραπέζι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνουν «με ασφάλεια από την αγορά της γειτονιάς τους και όχι να πηγαίνουν σε άλλες περιοχές».

«Η ευθύνη να κυβερνά κανείς είναι πολύ σημαντική και πρέπει να παίρνει σωστές αποφάσεις ιδίως όταν πρόκειται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αυτό που κρατάμε είναι την πρωτοβουλία να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να εφαρμοστούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα περιοριστικά μέτρα.

Σε ό,τι αφορά τις προμήθειες, θα προμηθευτούμε αυτό που θέλουμε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια από τη γειτονιά μας χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας ή αυτούς που μας εξυπηρετούν αυτές τις ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.