Ο Εν Αγίοις ενδοξότατος, ο Λογχευθείς την πλευρά. Ο αγνός, ο άσπιλος και αμόλυντος, ο στρατηγός και διδάσκαλος.

Ο Μέγας της Θεσσαλονίκης πρόμαχος και πάσης της οικουμένης. Ο τύπος Χριστού μετά τον Χριστό…!!!

Γιορτάζει σήμερα Ο Μεγάλος Μυροβλύτης Άγιος, Ο δικός μας Άγιος!!! Γιορτάζει όμως σήμερα και ο εφημέριος μας, ο δικός μας πατέρας, γιορτάζει την εορτή του Αγίου και Αγγέλου του, Αγίου Δημητρίου. Γιορτάζει στους Αγίους Ισιδώρους, στον τόπο της εξορίας που μετατράπηκε σε χώρο ευλογίας και χάριτος και έγινε πόλος έλξης για αναρίθμητους πιστούς.

Γιορτάζει στα Χανιά και το Ιδιόκτητο εκκλησάκι του, που μόνος του έχτισε μετά από παρέμβαση του ίδιου του Αγίου πρίν απο σαράντα πέντε περίπου χρόνια δημιουργώντας μια γέφυρα του Μυροβλύτου Δημητρίου με τον Τίμιο Σταυρό και οικοδεσπότες τους Αγίους Ισιδώρους. Εμείς τα πνευματικά του παιδιά, οι διακονητές των Αγίων Ισιδωρων και του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Δημητρίου, αλλα και όλοι οι ευλαβείς προσκυνητές, του ευχόμαστε Χρόνια πολλά, χρόνια ειρηνικά και ευλογημένα στον αμπελώνα του Κυρίου.

Τον ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας για όσα μας έχει προσφέρει και μας προσφέρει καθημερινά μεταλαμπαδεύοντας μας την Χάρη της Ιερωσύνης του, την θαυματουργικότητα του Τίμιου Σταυρού αλλά κάνοντας μας «φίλους του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου αλλά και τόσων άλλων Αγίων». Χρόνια πολλά, ΑΞΙΟΣ!!!

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.