Συνάντηση με αντιπροσωπεία από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συγκεκριμένα με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Σταυρού Αρχιεπίσκοπο Πέλλης κ. Φιλούμενο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Άννης Αρχιμανδρίτη Μελέτιο, είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Οι δύο Καθηγούμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα. Επίσης παρέστησαν ιερείς του Πατριαρχείου Γεωργίας, καθώς και ο Πρέσβης της Γεωργίας στο Ισραήλ Λάσα Ζβάνια.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι δραστηριότητες και ο ρόλος της Γεωργιανής κοινότητας στο Ισραήλ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος μετέφερε τους χαιρετισμούς και ένα δώρο από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ‘. Επίσης, ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας για την υποδοχή και επισήμανε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σταθεί στο πλευρό των Γεωργιανών στους Αγίους Τόπους.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ έδωσε την ευλογία του στους δύο επισκέπτες και τους ευχαρίστησε τους για την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για την Γεωργιανή κοινότητα.

ope.gr

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.