Στην κατάμεστη Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφωσεως, πραγματοποιήθηκε απόψε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για το νέο έτος, για τους Κληρικούς και Λαϊκούς συνεργούς στο διοικητικό,κοινωνικό και ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, με την ευλογία της πίττας του Αγίου Βασιλείου και ενημερωτική ομιλία του Συριανού Επιστήμονα μαιευτήρα, ενδοσκοπικού χειρουργού, γυναικολόγου, κ. Στεφάνου Χανδακά, σχετικά με το εθνικό πρόβλημα της Υπογεννητικότητας και τη δραστηριότητα που αναπτύσσει στον τομέα αυτό η υπ’ αυτού ιδρυθείσα το 2015 Οργάνωση «HOPEgenesis», με την παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Κυκλάδων, του Προέδρου του «Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ», των Εφημερίων της Σύρου, Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, Ιεροψαλτών, Κατηχητών και Κατηχητριών και όλων των εργαζομένων στο διοικητικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αφού παρουσίασε τον απολογισμό του επιτελεσθέντος το 2019 έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος παρατίθεται κατωτέρω αυτούσιος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και ευλόγησε την πίττα του Αγίου Βασιλείου, που κατά το επικρατήσαν έθος, έκοψε η θυγατέρα του κ. Χανδακά, Αλεξάνδρα.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους την Αγιοβασιλειόπιττα, της οποίας, σημειωτέον, το φλουρί «έπεσε» στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ερμούπολης κα Ανθή Χαλκιά, και εικόνα του Χριστού, ως ευλογία.

Την εκδήλωση κατέγραψαν όλα τα τοπικά Μέσα έντυπης και ηλεκτρονικής Επικοινωνίας, τους εκπροσώπους των οποίων ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιδιαιτέρως ευχαρίστησε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.