Το άνοιγμα της πλατφόρμας για την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας τον Μάρτιο θα αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια στις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων οι οποίες κυριολεκτικά έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τη πανδημία του κορωνοϊού.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στον χρόνο πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας 2022 άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι το 2022 θα προσπαθήσουν να τεθούν σε ισχύ το συντομότερο δυνατόν τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν θα δοθεί παράταση μία με δύο εβδομάδες στην προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είπε: «Είναι νωρίς ακόμη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης. Θα δούμε πώς πηγαίνουν τα έσοδα, θα δούμε πώς πηγαίνει η εκτέλεση προϋπολογισμού. Είναι μια συνάρτηση πολλών διαφορετικών παραγόντων. Πρέπει να συνεκτιμηθούν όλα αυτά.»

Όσον αφορά στα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει πιθανόν τον Μάρτιο επισημαίνοντας ότι: «Επιδιώκουμε να το πετύχουμε αυτό. Nα διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο την κοινωνία. Έχουμε βελτιώσει τα πληροφοριακά συστήματα. Είναι τεχνικό το θέμα που δεν γίνεται. Κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να το υλοποιήσουμε.».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.