Την αγιοβασιλόπιτα της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Λαμιέων ευλόγησε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών. Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό Κέντρο «Βοσκοπούλα» της πόλεώς μας παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής χορωδίας κ. Λεωνίδα Κωστόπουλου, απάντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των χορωδών, καθώς και της μαέστρου κυρίας Λιλής Βαρακλιώτου.

Το παρών έδωσε επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, η τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βίβιαν Αργύρη καθώς και η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας κ. Αθήνα Στεφοπούλου.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ευγενική πρόσκληση και μεταξύ άλλων τόνισε:

« Προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε όλες τις προσκλήσεις και να παρευρίσκομαι σε εκδηλώσεις, κατά το μέτρο του δυνατού, διότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι ούτε αγγαρεία, ούτε απλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά κάθε εκδήλωση είναι ένας μικρός άμβωνας που μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνούμε μεταξύ μας, να επικοινωνούμε εν Χριστώ».

Ευχήθηκε δε πατρικώς καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά με υγεία, δύναμη και ευλογία Θεού.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας κ. Λεωνίδας Κωστόπουλος εξέφρασε την χαρά του για την ευλογημένη και ελπιδοφόρα παρουσία του Σεβασμιώτατου, τον ευχαρίστησε με θερμά λόγια αγάπης, τόσο Εκείνον όσο και όλους τους επίσημους , οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας και ευχήθηκε καλή χρονιά!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.