Όπως αναφέρει η Μητρόπολη Λευκάδος

Tο πρωϊνό της Καθαράς Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου 2018 εψάλησαν στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς Λευκάδος οι προβλεπόμενες από το Τυπικό Ακολουθίες του Όρθρου, των Ωρών και του Εσπερινού.

Στην Ιερά Μονή κατέφθασε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος, πατέρες και ευσεβείς πιστοί για να συμμετάσχουν στις κατανυκτικές αυτές εναρκτήριες Ακολουθίες της Αγίας και Μ. Τεσσαρακοστής.

Αμέσως μετά το πέρας των Ακολουθιών, προσφέρθηκαν σε όλους σαρακοστιανά κεράσματα. Η Ιερά Μονή, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου και του υπευθύνου ιερέως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Πανογιώργου Κτενά παρέμεινε ανοικτή όλη την ημέρα με σκοπό να δεχθεί κάθε προσκυνητή που επιθυμεί να την επισκεφθεί.

Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Καθαρά Δευτέρα στην Ιστορική Μονή Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.