Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Παραδοσιακά τραγούδια αλλά και ομιλία με θέμα τη συμβολή της οικογένειας στη σύγχρονη οικογένεια περιελάμβανε η εκδήλωση Λόγου και Τέχνης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στην ενορία των Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου στην Κατερίνη.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ιερού Ναού παρέστη ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ενώ έδωσαν το παρόν εκατοντάδες ενορίτες ,αλλά και πιστοί της πόλεως Κατερίνης.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου–Σιατίστης Θεολογίας, με θέμα ομιλίας «Η συμβολή της Εκκλησίας στη σύγχρονη οικογένεια».

Χαιρετισμούς απεύθυναν και η κ. Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφερειάρχης Περιφεριακής Ενότητας Πιερίας, και η Βουλευτής Πιερίας κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απόδοση επαίνων σε πρώην Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους του Ιερού Ναού, αλλά και σε νεοεισαχθέντες φοιτητές στις ανώτερες και ανώτατες σχολές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακά τραγούδια από την κ. Μαρία Φωτοπούλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε την Γερόντισσα για την ομιλία της και συνεχάρη τους νέους φοιτητές. Επίσης, ευχαρίστησε τους μουσικούς και όλους όσοι συμμετείχαν στην Ενοριακή αυτή εκδήλωση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.