ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: “Μας κυνηγάνε. Κάποιοι δεν θέλουν την Εκκλησία” είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στην διαδικτυακή σύναξη των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως με θέμα: “Εκκλησία αήττητος και ανίκητος” που έλαβε χώρα την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε επίσης την σύγχρονη αίσθηση του διωγμού που υφίσταται η Εκκλησία αναφερόμενος και στον εορτασμό των Θεοφανείων και τα fake news κάνοντας λόγο για συστηματική πολεμική της Θείας Λατρείας

“Η κυβέρνηση αν δεν μου ξεφεύγει κάτι 7 φορές παρέκαμψε την Εκκλησία για θέματα καθαρά δικά της. Η Λατρεία είναι δικό της θέμα. Τις 3 φορές έγινε αφότου είχε ληφθεί απόφαση από την Εκκλησία προσαρμογής προς τα μέτρα τα προτεινόμενα της πολιτείας και ακύρωσε τις αποφάσεις της Συνόδου η κυβέρνηση και 4 φορές χωρίς να την ρωτήσει την αιφνιδίασε. Αυτό οδήγησε στην τελευταία φορά που η Εκκλησία είπε ΟΧΙ” υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.