Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και αυτήν την Κυριακή - Χωρίς ραντεβού το λιανεμπόριο, αλλά με μέτρα προστασίας

Και την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαΐου ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο. Ειδικότερα, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία, βενζινάδικα, καθαριστήρια, pet shop και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων), από τις 07.00 έως τις 22.30.

Ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα

Για τα εμπορικά καταστήματα το ωράριο είναι επίσης διευρυμένο από τις 07.00 έως τις 21.00. Ανοικτά επίσης, με ωράριο από 07.00 έως και τις 21.00, μπορούν να είναι τα κομμωτήρια, καθώς και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, πεντικιούρ κ.ο.κ.).

Υπενθυμίζεται ότι το λιανεμπόριο λειτουργεί πλέον χωρίς ραντεβού, ενώ επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά μέτρα για επιχειρήσεις έως 500 τ.μ και ενός ατόμου για κάθε επιπλέον 50τ.μ για επιχειρήσεις άνω των 501 τ.μ., επιβάλλεται η χρήση μάσκας, self test για τους εργαζομένους κ.λπ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.