Από σήμερα και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Αθήνα που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με το δεδομένο ότι υπάρχει και γενική σύσταση οι πολίτες να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το ενδιαφέρον ακόμη εστιάζεται στα καταστήματα των αλλοδαπών -κυρίως τα κουρεία- γιατί έχει εκτιμηθεί ότι λόγω του Ραμαζανιού θα υπάρχει πυκνή πελατεία και εκφράζεται φόβος ότι δεν θα τηρούνται τα προαπαιτούμενα λειτουργίας των ίδιων καταστημάτων σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Κι όλα αυτά με το δεδομένο ότι μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα μέτρα ακριβώς που ισχύουν από σήμερα, έτσι ώστε να διευκρινισθεί κι ο πλήρης ρόλος της ΕΛ.ΑΣ . Κι έτσι αναμένεται τουλάχιστον για σήμερα οι αστυνομικοί να προχωρούν σε συστάσεις στους πολίτες και δεν θα επιβάλουν πρόστιμα.

Κύριος στόχος της ΕΛ.ΑΣ είναι να δώσει ισχυρό παρών στους σταθμούς του Μετρό προκειμένου όχι μόνο να εντοπίσει άτομα που δεν φορούν μάσκες αλλά κυρίως να υποβοηθήσει στη «διαχείριση» -μαζί με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Μεταφορών- του πλήθους των επιβατών προτού κατέλθουν στις αποβάθρες ώστε να εισέρχονται σταδιακά στους συρμούς και να μην υπάρχει συνωστισμός με κίνδυνο ατυχήματος ή επεισοδίων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.