«Νιώθω δικαιωμένος. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της» δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσοστομος, τον οποίο το Μόνιμο Κακουργιοδικειο Λαρνακας Άμμοχωστου που συνεδρίασε σήμερα στην Λάρνακα αθώωσε και απάλλαξε από την κατηγορία του βιασμού που αντιμετώπιζε.

Η υπόθεση της κατηγορούσας αρχής, αναφέρει το Κακουργιοδικείο σε ανακοίνωση, στηριζόταν στη μαρτυρία της προπονούμενης η οποία δεν έγινε αποδεκτή και απορρίφθηκε αφού αυτή περιέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ψέματα και αλλοπρόσαλλους ισχυρισμούς σε ουσιαστικά, κυρία και καίρια σημεία.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Εξερχόμενος από την δικαστική αίθουσα ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος συγκινημένος, με δυσκολία και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε στο ΚΥΠΕ «νιώθω δικαιωμένος. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της».

Ο Μιχάλης Πικής, συνήγορος υπεράσπισης του Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσόστομου, εκ μέρους του πελάτη του δήλωσε πως ο πελάτης του αισθάνεται πλήρως δικαιωμένος με την σημερινή αθωωτική απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Ο Μητροπολίτης τεως Κιτιου, συνέχισε ο κ. Πικης έχει αθωωθεί και απαλλαγεί από την κατηγορία του βιασμού την οποία αντιμετώπιζε.

Το Κακουργιοδικείο μέσα από μια εξονυχιστική ανάλυση της μαρτυρίας έκρινε την παραπονούμενη καθόλα αναξιόπιστη διαπιστώνοντας ότι περιέπεσε σε καίριες αντιφάσεις, προέβαλε ψευδείς ισχυρισμούς τόσο στην κατάθεση της όσο και σε όσα είπε σε άλλους μάρτυρες και σε τηλεοπτική εκπομπή αντιπαραβαλλόμενα μεταξύ τους κατέληξε ο κ. Πικης.

«Πλήρως δικαιωμένος» αισθάνεται ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου μετά την αθώωσή του – Απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί της παραπονούμενης από το δικαστήριο – Τι λέει ο δικηγόρος του

Δικαιωμένος αισθάνεται ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου μετά την σημερινή απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας το οποίο τον αθώωσε για υπόθεση βιασμού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το πέρας της δικαστικής διαδικασίας ο δικηγόρος του Μιχάλης Πικκής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.