Ι.Μ. ΚΥΘΗΡΩΝ – Επιστολή προς τους Βουλευτές της Α΄ Πειραιώς και Νήσων απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ, με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Ο Σεβαστός Ιεράρχης μαζί με την επίστολή του μεταφέρει το ψήφισμα της Ιερατικής Σύναξης του Ιερού Κλήρους της Μητροπόλεως σχετικά με το νομοσχέδιο.

Επί της ουσίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων, ζητά από τους βουλευτές να συγκρατήσουν τον αρχηγό του κόμματος τους «διότι βρισκόμαστε προ του χείλους του γκρεμού»

“Ο προηγούμενος από τον νυν πρωθυπουργό κυβερνήτης της χώρας μας άρχισε, ως γνωστόν, την πολιτική του σταδιοδρομία με το 3% και έφτασε στο 38%. Όμως, ο χειρισμός του ζητήματος της δημοκρατίας των Σκοπίων, το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και ότι άλλο επέφερε σ’ αυτόν και το κόμμα του την γνωστή πολιτική καθίζηση” – ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σεραφείμ.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος συμπληρώνει ότι “εδώ έρχονται τα άνω κάτω και ανατρέπονται οι θείοι και οι συνταγματικοί νόμοι περί οικογένειας και οικογενειακού δικαίου. Εδώ ανοίχτηκε ένας “τάφος” κι αν συντελεστή το ανοσιούργημα κινδυνεύει να “ταφή” όχι μόνο ένα παραδοσιακό δημοκρατικό κόμμα, αλλά και ολόκληρη η πατρίδα μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.