Επεισόδιο έξω από τη Μονή του Αγίου Γεωργίου των Σπηλαίων, στην περιοχή της Ερήμης στη Λεμεσό – Πληροφορία ενώπιον της Αστυνομίας ότι είχαν μεταβεί στη Μονή πιστοί να λειτουργηθούν παρά τα διατάγματα – Μαζεύτηκε κόσμος και κάποια στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια – Προχώρησε σε καταγγελίες η Αστυνομία – Μαρτυρίες ότι πιστοί θεάθηκαν να διαφεύγουν με τα πόδια – Δείτε εικόνες από την κατάσταση που επικράτησε στην περιοχή.

Επιχείρηση σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σπηλαίων της κοινότητας Ερήμη, μετά από πληροφορία ότι πιστοί παρευρέθηκαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τη γιορτή του Αγίου.

Έξω από την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου παρέμειναν για αρκετές ώρες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς η κατάσταση ήταν τεταμένη, ενώ κάποια στιγμή απειλήθηκαν να ξεσπάσουν και επεισόδια.

Αρνούνταν να εξέλθουν…

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η Αστυνομία το πρωί τελέστηκε λειτουργία στην παρουσία πιστών. Κατόπιν λήψης της σχετικής πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου προκειμένου να προχωρήσουν σε έκδοση εξώδικων προστίμων στη βάση του σχετικού διατάγματος του Υπουργείου Υγείας λόγω κορωνοϊού.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στη βάση πληροφοριών, για αρκετή ώρα οι πιστοί αρνούνταν να εξέλθουν της Μονής, αν και στον εξωτερικό χώρο βρίσκονταν γύρω στα 16 οχήματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Έγκλημα η διάπραξη θείας λειτουργίας και θείας κοινωνίας.Συμφωνω απόλυτα μαζί σας αγαπητό μου site να ακούμε τους άρχοντες του κόσμου ας σταυρώσουμε ακόμα μια φορά τον Ιησου μας και Κύριο μας.