Άλλη μια καταγγελία για ομοφοβική επίθεση στην Λευκωσία φέρνει στο φως η Accept. Πρόκειται για την Τρίτη καταγγελία σε διάστημα δύο εβδομάδων που δέχεται η Οργάνωση.

Συγκεκριμένα, δύο νεαροί με μαύρη περιβολή, ξεκίνησαν να κακοποιούν λεκτικά gay άτομο που περπατούσε τη νύκτα, μόνο του στον δρόμο. Ακολούθως οι επιτήδειοι πέταξαν πάνω του βεγγαλικά.

Το θύμα από την πλευρά του ωστόσο πήρε το κινητό του βιντεοσκόπησε το περιστατικό και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τα όσα καταγγέλλει η Accept την ώρα που το θύμα μιλούσε στο τηλέφωνο με την Αστυνομία, στο σημείο εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα με επιθετικές διαθέσεις και ξεκίνησαν να τον κυνηγούν. Ανάμεσα στα δύο άτομα ήταν και τα πρόσωπα που επιτέθηκαν στο θύμα προηγουμένων.

Η Αστυνομία προέτρεψε το gay άτομο να μεταβεί σε ασφαλές μέρος, με αποτέλεσμα να βρει καταφύγιο σε μπαρ και οι δράστες να φύγουν. Η Αστυνομία μετέβη στο σημείο και περισυνέλεξε το θύμα, συνοδεύοντας το στο σπίτι του.

Το θύμα κατάφερε να φωτογραφήσει τα νούμερα του αυτοκινήτου και προχώρησε ήδη σε γραπτή καταγγελία στην Αστυνομία. Η Accept εκτιμά πως βάση των στοιχείων που έχουν οι Αρχές στην κατοχή τους θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.