Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας» - «Μαγειρεύουμε και οι δύο. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά».

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στο #ToPrwino για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο γεφύρωσαν τις διαφορές τους. Σε σημαντικό μέρος της κουβέντας τους, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για αρκετά πράγματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

«Σε 13 μέρες πάω φαντάρος. Θα παρουσιαστώ στην Σπάρτη και θα μείνω μέσα ως νεοσύλλεκτος για 15 μέρες. Θεωρώ τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Δεν θα ζητήσω προνομιακή μεταχείριση. Θα τηρήσω ό,τι λέει ο νόμος», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης και στη συνέχεια είπε για τη ζωή του με τον Τάιλερ:

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

«Είμαστε ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή ψάχνουμε για να αγοράσουμε κάτι. Στο κέντρο ψάχνουμε κάτι για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν. Νομίζεις ότι πέσω σε αυτή την παγίδα; Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών» είπε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον γάμο μας.

Για την καθημερινότητά του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε: «Τα βράδια βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Νομίζω ότι δεν εκπλήσσει κανέναν αυτό το χαρακτηριστικό. Όταν είμαστε μόνοι, μπορεί να δούμε καμιά σειρά στο Netflix, ή τηλεόραση… Μας αρέσει η τεκίλα. Μας αρέσει η φύση και τα ταξίδια. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία. Μαγειρεύουμε και οι δύο, ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά».

«Μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Το σκεφτόμαστε σε βάθος πενταετίας», πρόσθεσε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας» – «Μαγειρεύουμε και οι δύο. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.