Το ταξίδι στην Αμερική και η παρουσία σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Μια νέα εμφάνιση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ και μάλιστα στην Αμερική. Το ζευγάρι παρευρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό Fashion Show στο Σικάγο. Ήταν καλεσμένοι της Ελένης Μπούση που είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για την πρόληψη του καρκίνου.

Το φιλανθρωπικό event
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Hippocratic Cancer Research Foundation (HCRF).

Αναρτήσεις έκανε ο γιατρός Λεωνίδας Πλατανιάς, ο οποίος από το 2014 είναι διευθυντής του Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center.

Για τη συγκέντρωση χρημάτων, το Ίδρυμα πραγματοποιεί κάθε χρόνο το συγκεκριμένο γκαλά. Δεξιά διακρίνεται ο Λεωνίδας Πλατανιάς, δίπλα του η Ελένη Μπούση και στη μέση το ζευγάρι.

Η Ελένη Μπούση μετράει ήδη 45 χρόνια κοινής πορείας και ευτυχισμένης ζωής με τον σύζυγό της τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Δημήτρη Μπούση, ιδιοκτήτη της αλυσίδας παντοπωλείων Cermak Fresh Market.

Γιος τους είναι ο Ευάγγελος Μπούσης, σύντροφος του σχεδιαστή Πίτερ Ντούντας. Το ζευγάρι μάλιστα έχει βαφτίσει τα παιδιά τους στη Γλυφάδα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.