Παρά τις... αναταράξεις στο κόμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του δεν ξέχασαν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων... στο Instagram.

Με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα χιόνια, Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανος Κασσελάκης γιορτάζουν τον έρωτά τους, με αφορμή τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -γιορτή των απανταχού ερωτευμένων.

«Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τάιλερ Μακμπέθ, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναδημοσίευσε σε δική του ιστορία στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτό τον τρυφερό τρόπο, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, σύντροφοι στη ζωή και σύζυγοι από τον Οκτώβριο του 2023, μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Νέα Υόρκη, διατρανώνουν την αγάπη τους, την ώρα που οι… αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρό της, συνεχίζονται, τόσο για τις διεργασίες εντός της Κουμουνδούρου όσο και για την στάση της παράταξης στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.