Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο, 23 Οκτωβρίου 2021 στο Σπαρτοχώρι Μεγανησίου η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα ¨Καρκίνος του μαστού: Η διαδρομή από τη διάγνωση στη θεραπεία¨.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 23 Οκτωβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος μετέβει στο Σπαρτοχώρι Μεγανησίου όπου κι έλαβε μέρος στις εργασίες της Επιστημονικής ημερίδας με θέμα ¨Καρκίνος του μαστού: Η διαδρομή από τη διάγνωση στη θεραπεία¨ στα πλαίσια της ενημέρωσης της πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την γυναικεία νόσο.

Οι εργασίες της ημερίδας έλαβαν μέρος στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Esperides Resort Hotel τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του covid-19, υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας και της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας και το Πολιτιστικό κέντρο και άλλους Φορείς του Δήμου Μεγανησίου και Λευκάδας. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απηύθυνε αρχικά Χαιρετισμό και στη συνέχεια παρακολούθησε με τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των αξιόλογων ομιλητών και ομιλητριών επιστημόνων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.