Την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε καρδιολογικός έλεγχος σε 20 τροφίμους της μονάδος φροντίδας ηλικιωμένων του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων. Η καρδιολόγος κ. Μαρία Χρυσοβελίδου, εξέτασε στο πρόσφατα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο του ιδρύματος, 20 τροφίμους, πραγματοποιώντας έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία της διοίκησης του Γηροκομείου που στοχεύει στην προσφορά πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ηλικιωμένους τροφίμους. Η έκτακτη αυτή ιατρική επίσκεψη της Καρδιολόγου Μαρίας Χρυσοβελίδου, έρχεται να προστεθεί στην, σε εβδομαδιαία βάση, ιατρική παρακολούθηση όλων των τροφίμων από παθολόγο ιατρό καθώς και στην ανά δεκαπενθήμερο προσφορά ιατρικών υπηρεσιών από νευρολόγο στο σύνολο των τροφίμων του ιδρύματος.

Το πρόγραμμα πλήρους ιατρικής κάλυψης των αναγκών των γερόντων του ιδρύματος της τοπικής μας Εκκλησίας, θα συνεχισθεί και με ιατρικές επισκέψεις και άλλων ειδικοτήτων έτσι ώστε οι τρόφιμοι του εκκλησιαστικού μας γηροκομείου στα Κανάλια Μαγνησίας, να διαβιούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να απολαμβάνουν όλες τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρονται από το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.