Θύμα πλεκτάνης αναφέρει πως έπεσε ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος στο φλέγον ζήτημα που έχει προσκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θύμα πλεκτάνης που έχει στηθεί από συγκεκριμένα πρόσωπα ισχυρίζεται πως έχει πέσει ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων που αφορούν το πρόσωπό του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δια μέσω υπομνήματος που κατέθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ισχυρίζεται πως τεχνιέντως τον παγίδευσαν και πως τα όποια εικονιζόμενα γεγονότα απέχουν παρασάγκας από την πραγματικότητα.

Κύκλοι του Σεβασμιωτάτου εκτιμούν πως το επίμαχο υλικό είναι προϊόν μοντάζ, κάνοντας λόγο για σκευωρία, θεωρούν πως δεν δύναται να αποδειχθεί το παραμικρό εις βάρος του Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος.

Δεν διστάζουν να κάνουν λόγο ακόμα και για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης που έχει εκπονηθεί από σκοτεινούς κύκλους και χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προσέρχεται καθημερινά στο γραφείο του και στα καθήκοντά του.

Οι ίδιοι άνθρωποι τονίζουν ότι πίσω από το περιστατικό και την επίθεση λάσπης κρύβονται ομάδες ατόμων που στοχεύουν στην απομάκρυνση των Ελλήνων υψηλόβαθμων κληρικών από το Πατριαρχείο και την αντικατάστασή τους από Άραβες.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.