ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Το δώρο του Πάσχα θα δοθεί κανονικά σε όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ωστόσο δίνεται η δυνατότητα να δοθεί μεταχρονολογημένα για να διατηρηθούν οι ελάχιστες συνθήκες ρευστότητας σε κάθε επιχείρηση. Εγκρίθηκε η πληρωμή για την πρώτη δόση για το επίδομα γέννας.Στις 31 Μαρτίου καταβάλλεται η πρώτη δόση και θα πληρωθούν 7.210 αιτήσεις που εγκρίθηκαν για να καταβληθεί το επίδομα γέννας, ύψους 2.000 ευρώ και αφορά 7.210 παιδιά.

Επίδομα γέννας- Πληρωμή για την πρώτη δόση

Εγκρίθηκε η πληρωμή για την πρώτη δόση για το επίδομα γέννας.Στις 31 Μαρτίου καταβάλλεται η πρώτη δόση και θα πληρωθούν 7.210 αιτήσεις που εγκρίθηκαν για να καταβληθεί το επίδομα γέννας, ύψους 2.000 ευρώ και αφορά 7.210 παιδιά.

Στις 31 Μαρτίου καταβάλλεται η πρώτη δόση και θα πληρωθούν 7.210 αιτήσεις που εγκρίθηκαν για να καταβληθεί το επίδομα γέννας, ύψους 2.000 ευρώ και αφορά 7.210 παιδιά. Οι εν λόγω δικαιούχοι που θα πάρουν στις 31 Μαρτίου τα πρώτα 1.000 ευρώ – πρώτη δόση – θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η επόμενη δόση θα καταβληθεί στις 31 Ιουλίου.

Ειδικότερα, το επίδομα γέννας καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις με πίστωση σε ενεργό τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Η πρώτη δόση των 1.000 ευρώ καταβάλλεται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από τον μήνα της γέννησης εφόσον η αίτηση εγκριθεί μέσα στον μήνα γέννησης και η δεύτερη δόση των 1.000 ευρώ την τελευταία εργάσιμη ημέρα του πέμπτου μήνα μετά τον μήνα γέννησης του παιδιού.

Το δώρο του Πάσχα

Το δώρο του Πάσχα θα δοθεί κανονικά σε όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ωστόσο δίνεται η δυνατότητα να δοθεί μεταχρονολογημένα για να διατηρηθούν οι ελάχιστες συνθήκες ρευστότητας σε κάθε επιχείρηση.

Περίπου 108.000 ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ του ΕΟΔΥ και της πολιτκκής προστασίας θα πάρουν κατ’ εξαίρεση για φέτος δώρο του Πάσχα.

Ο υπουργός οικονομικών τόνισε ότι οι τράπεζες κι διαχειριστές δανείων αποφάσισα να στηρίξουν και τα φυσικά πρόσωπα. Όσοι πάρουν τα 800 ευρώ θα έχουν αναστολή καταβολής δόσεων για τρείς μήνες.

Ο κ. ΣταΪκούρας τόνισε ότι θα κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός χωρίς παρέμβασεις στο μαξιλάρι ασφαλείας.

Απο την πλευρά του, και αναφερόμενος στο δώρο Πάσχα, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι “προσφέρεται η δυνατότητα, να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα το καλοκαίρι μαζί με το επίδομα αδείας. Όσοι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα μπορούν να το δώσουν το Πάσχα, να το κάνουν, κάτι που συνιστώ”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.