ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στηρίζει το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο που θα πραγματοποιηθεί από 30 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου.

Ζούμε σε μια εποχή που η γνώση είναι δύναμη. Για να μπορέσει όπως να αφομοιώσει τη γνώση απαιτείται κριτική σκέψη. Την κριτική σκέψη την προσφέρει μονάχα το βιβλίο.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με σύνθημα ΚΑΝΩ ΜΟΔΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ στηρίζει και φέτος το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο που θα πραγματοποιηθεί από 30 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου.

Αρχίζει την Παρασκευή 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης «Καρόλου Κουν» και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Το κεντρικό αφιέρωμα του 48ου Φεστιβάλ είναι «Η Λογοτεχνία επί σκηνής» επικεντρωμένο στην άρρηκτη σχέση της Λογοτεχνίας με το Θέατρο, τον Κινηματογράφο και τη Μουσική.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.