Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Le Comte de Monte-Cristo, μια γυναίκα τράβηξε την προσοχή στο κόκκινο χαλί

Ένα μοντέλο εκνευρίστηκε όταν η ασφάλεια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών προσπάθησε να την εμποδίσει να αποκαλύψει το φόρεμά της που έφερε μια μεγάλη εικόνα του Χριστού, ίσως για να αποφύγει οποιαδήποτε θρησκευτική διαμάχη.

H γυναίκα φόρεσε ένα φόρεμα που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό και πόζαρε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των αφίξεων για την προβολή της ταινίας «Le Comte de Monte-Cristo», η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ κινηματογράφου, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου.,

Το τρίωρο γαλλικό έπος των Μάθιου Ντελαπόρτ και Αλεξάντερ Ντε Λα Πατελιέρε απέσπασε ένα ενθουσιώδες σχεδόν 12λεπτο χειροκρότημα από το κοινό.

Σε αυτή την πρόσφατη διασκευή του κλασικού περιπετειώδους μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά πρωταγωνιστούν οι Πιέρ Νινέι, Αναΐς Ντεμουσιέ, Λόρεντ Λαφίτ, Πιερφρανσένσκο Φαβίνο, μεταξύ άλλων.Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Εντμόν Νταντές (Νινέι), ενός νεαρού άνδρα που γίνεται στόχος μιας σκοτεινής συνωμοσίας και συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Μετά από 14 χρόνια στη νησιωτική φυλακή Château d’If, καταφέρνει μια τολμηρή απόδραση. Πλούσιος πλέον πέρα από κάθε φαντασία, παίρνει την ταυτότητα του κόμη του Μόντε Κρίστο και παίρνει εκδίκηση από τους τρεις άνδρες που τον πρόδωσαν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.