ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 : Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση το Δώρου Πάσχα, καταβάλλεται σε όσους έχουν απασχόληση όλο το διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2020 έως και 30 Απριλίου 2020.

Οι εργοδότες θα πρέπει να υποβάλλουν ειδικό έντυπο υπεύθυνης δήλωσης για το επίδομα εορτών Πάσχα στην «Εργάνη», για να λάβουν από το κράτος τα ποσά που αναλογούν στο τμήμα του Δώρου που βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό από 1 έως και 10 Ιουλίου 2020.

Η πληρωμή γίνεται εφάπαξ από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου-εργοδότη, το οποίο έχει δηλωθεί στο ειδικό Έντυπο του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να καταβληθεί το Δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που χαρακτηρίστηκαν πληττόμενες σύμφωνα με την ΚΑΔ και που δεν έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς έως τώρα.

Ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ότι οι συντάξεις του Ιουλίου θα προπληρωθούν με βάση τον ΑΜΚΑ.

Στο έγγραφο του e-ΕΦΚΑ περιλαμβάνονται οι ημερομηνίες για τις συντάξεις:

Μισθωτών
Μη μισθωτών
Δημοσίου

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΕΦΚΑ ΙΚΑ ΟΓΑ ΚΕΑ

Τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος προπληρωμής των συντάξεων του μηνός Ιουλίου 2020 για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων και την αποφυγή συνωστισμού στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ, ως εξής:

Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ), θα καταβληθούν:

-Στις 22 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
– Στις 24 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

-Οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 26 Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή.

Οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 29 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.