ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 07.30 - Η Υπαπαντή του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία της Υπαπαντής του Κυρίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού Χριστό. Θεία Λειτουργία Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Η Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού

ΥΠΑΠΑΝΤΗ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας της Υπαπαντής του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 07.30.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 07.30 – Η Υπαπαντή του Κυρίου Ιησού Χριστού.

ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ
ΥΠΑΠΑΝΤΗ

ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ της Υπαπαντής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου – Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Θεία Λειτουργία με την εορτή της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Υπαπαντη
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
2 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 2 Φεβρουαρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.