ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η δίκη του πατέρα Παύλου για την επίθεση στην τρανσ γυναίκα Ιωάννα θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ.

Με απόφαση του Εισαγγελέα, ο ιερέας που είχε επιτεθεί λεκτικά σε τρανς γυναίκα στο συσσίτιο της ενορίας στην Καλλιθέα παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ο ιερέας που τον Απρίλιο του 2022 αρνήθηκε να δώσει φαγητό από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας σε τρανς γυναίκα, τις ημέρες του Πάσχα, ενώ παράλληλα εκτόξευε συστηματικά υβριστικές επιθέσεις εναντίον της επί δύο εβδομάδες.

Ο ιερέας, με απόφαση του εισαγγελέα, παραπέμπεται σε δίκη ως κατηγορούμενος για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ενάμισι χρόνο μετά την καταγγελία του περιστατικού και την κατάθεση μήνυσης στο Τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικού εγκλήματος από την δικηγόρο του Red Umbrella Athens, Αγγελική Σουγλέ που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του θύματος.

Π. Παύλος για καταγγελία τρανσ Γυναίκας: Είναι ΨΕΜΑΤΑ, ακόμη και σήμερα τρώει στο συσσίτιο- Έπαθα 2 αποκολλήσεις αμφιβληστροειδούς

1) Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιερέας αλλά και μάρτυρες, το συμβάν ξεκίνησε όταν η τρανσ γυναίκα εισήλθε στο γραφείο (ιδιωτικός χώρος) του Ιερέα πατέρα Παύλου και άρχισαν συζήτηση θεολογικής φύσως στην οποία ο πατέρας Παύλος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι η Εκκλησία δεν επιτρέπει το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλλου.

Ο πατέρας Παύλος δεν είναι θεολόγος για να μιλήσει επιστημονικά, ως Ιερέας έφερε παράδειγμα τα τεχνητά σημεία του σώματος μιας γυναίκας (στήθος κλπ) στα πλαίσια της θεολογικής κουβέντας για τον γάμο ατόμων ιδίου φύλλου στην Εκκλησία και ΟΧΙ για να προφασιστεί ότι γι αυτό το λόγο δεν θα της δώσει φαγητό.

Εκείνη ήλθε μέσα με το σύντροφό της, παράνομα τράβηξαν υλικό το οποίο εν συνεχεία επεξεργάστηκαν (μοντάζ) και στοχοποίησαν τον Ιερέα.

2) Η τρανσ γυναίκα ακόμη και σήμερα έρχεται και παίρνει φαγητό από το συσσίτιο του Ιερέα τον οποίο έχει καταγγείλει! Δηλαδή ο Πατέρας Παύλος αναφέρει πως και μετά το συμβάν , μετά την καταγγελία, έως και σήμερα συνέχεια της δίνουμε φαγητό χωρίς ποτέ να αρνηθούμε το οποίο όπως μας λένε μαρτυρίες δίνει στα 5 σκυλιά που έχει και φροντίζει.

3) ΄΄Έπαθα 2 αποκολλήσεις αμφιβληστροειδούς΄΄ μετά τις άδικες καταγγελίες, είναι ψέμματα, κάνουμε πολύ σημαντικό έργο στο Ναό , μας έχουν δώσει επαίνους και ο Μακαριστός Χιστόδουλος και ο Ιερώνυμος και φορείς του Δήμου και της Πολιτείας.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.