ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Αύριο φθάνει στη Θεσσαλονίκη ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Ο Παναγιώτατος το Σάββατο θα τελέσει Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό παλαιοχριστιανικό Ναό Παναγίας της Αχειροποιήτου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι στην Θεία αυτή Λειτουργία θα παρίσταται και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, και για πρώτη φορά να μνημονευτεί ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος, μετά τον Αρχιεπίσκοπο Πρέσοβ και Πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Ραστισλάβ.

Στον αντίποδα υπάρχουν κύκλοι και σκοτεινοί εγκέφαλοι, οι οποίοι με στόχο να περάσουν επικοινωνιακά την εικόνα της διάσπασης και της κρίσης προς τα έξω προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ανεπιθύμητος στο Άγιο Όρος. Ισχυρισμοί ψευδείς, που εξυπηρετούν μονάχα τους εχθρούς της Ορθοδοξίας ή εκείνους που έχουν άμεση εμπλοκή και συμφέρον με διάφορα θέματα.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κακό κλίμα εναντίον του Πατριάρχη της Ορθοδοξίας στο Περιβόλι της Παναγιάς.

Το εάν κάποιος ταλαίπωρος έχει πιεστεί και του είπαν πήγαινε γράψε ένα σύνθημα σε έναν τοίχο, για να το στείλουμε σε κανα blog να δημιουργηθεί λίγο κουβέντα, αυτό δεν προσδίδει πόντους ούτε στον ίδιο ούτε σε αυτούς που αναπαράγουν χαζομάρες.

Α.Κ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2.5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.