ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΕΣ: Καλή χρονιά σε όλους, διαβάστε πρωτότυπες ευχές για τη σημερινή γιορτή - Πρωτοχρονιά 2019. Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά! Βράδυ Πρωτοχρονιάς και σε κάθε σπίτι μικρές συναθροίσεις αγαπημένων προσώπων, πιστοποιούν το μεγαλείο της στιγμής. Μέσα σ’ ένα βράδυ, μοιραζόμαστε την ίδια διάθεση να κλείσουμε πίσω μας ένα χρόνο ζωής και ν’ ανοίξουμε μπροστά μας έναν άλλο που τολμάμε να τον ονειρευτούμε καλύτερο.

Μικρά και μεγάλα δώρα ολοκληρώνουν την «αποστολή» του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, αφού απόψε το βράδυ είναι πιο όμορφο από κάθε άλλη μέρα!

Οικογένεια και φίλοι γύρω από ένα τραπέζι γιορτινό και στολισμένο κάνουν πρόποση και ευχές για όλους, τσουγκρίζουν τα ποτήρια και στον ήχο αυτό επισφραγίζουν μια «ιερή» συμφωνία.

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά, Ευτυχισμένο το 2019! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία. Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2019 με υγεία, χαρά και ευτυχία. Καλή χρονιά. Πολλά φιλιά. Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία.

2019 ευχές για υγεία, ευημερία, ευτυχία και επαγγελματική άνοδο.

Εύχομαι ολόψυχα ευτυχισμένο το νέο έτος.
Καλή χρονιά. Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία.

Ευτυχισμένη η Πρωτοχρονιά 2019. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

Εύχομαι καλή χρονιά γεμάτη υγεία για σένα και την οικογένειά σου. Να προσθέσεις ελπίδες, ν’ αφαιρέσεις λάθη, να πολλαπλασιάσεις όνειρα και να διαιρείς την αγάπη σου σ’ εκείνους που την αξίζουν!

Ολόθερμες ευχές από όλους για καλή χρονιά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.